Informatiebeheer

Informatiebeheer

 

Ervaar volop afwisseling op onze afdeling Informatiebeheer

Een goede én veilige verwerking van de gegevens van de 45.000 inwoners en ondernemers van de gemeente Zevenaar. Optimaal ingerichte applicaties en werkplekken voor bijna  400 collega’s. En vernieuwingen zoals datagedreven werken,  en digitalisering van onze diensten. Wat jouw aandachtsgebied ook is; op onze afdeling Informatiebeheer kun je rekenen op een baan met maatschappelijke impact.

Mix van disciplines

Op de afdeling Informatiebeheer werk je met collega’s uit tal van disciplines aan betrouwbare ICT-voorzieningen en toegankelijke informatie voor inwoners, ondernemers én collega’s. En aan het heffen en invorderen van belastingen. Bijvoorbeeld met adviseurs informatievoorziening, informatiebeheerders, belastingmedewerkers en functioneel specialisten. Maar ook met beleidsadviseurs en data- en facilitair medewerkers. Een belangrijke taak, want wist je bijvoorbeeld dat we ruim € 20 miljoen aan gemeentelijke belastingen verwerken? Daarnaast richten we ons op informatieveiligheid, privacy en datasturing, ordenen we informatie rondom basisregistraties en digitaliseren we producten en diensten zoals elektronische formulieren voor aanvragen om vergunningen bij de gemeente.
 

Kleine én grote projecten

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je bij ons de kans om uitdagende vraagstukken op te pakken, van klein tot groot. Voorbeelden van projecten waaraan collega’s op de afdeling werkten? Die zijn talrijk. Denk aan de invoering van de elektronische handtekening en anonimiseringssoftware. Een project waar we heel trots op zijn is Zevenaar in Cijfers: een platform waarop inwoners en ondernemers in één oogopslag kunnen zien wat er in onze gemeente gebeurt. En doordat je werkt in een middelgrote gemeente ben je zelf bij het hele proces – van voorbereiding tot implementatie – betrokken.

Ontwikkeling en werk-privébalans

We vinden het belangrijk dat je voldoening haalt uit je werkzaamheden en dat je een goede balans tussen werk en privé ervaart. Want zo kun je het beste van jezelf geven voor de gemeente Zevenaar. Daarom bekijken we hoe we je zo goed mogelijk kunnen ondersteunen en stimuleren we prettige samenwerkingen op onze locatie in de Turmac Cultuurfabriek. Werk je liever wat meer thuis? Dan ben je daar helemaal vrij in. Bovendien is er altijd ruimte voor jouw ideeën en om je vakkennis te verdiepen of verbreden bij onze Zevenaar Academie.
 

 

 

 

 

Zelf ontdekken hoe mooi een baan in informatiebeheer bij onze gemeente is?

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen