Openbare Werken

Openbare Werken

 

Werken bij de buitendienst: zet je in voor een veilig en leefbaar Zevenaar

Wil jij Zevenaar en de omliggende dorpen veilig en schoon houden? Samenwerken met fijne collega’s? En elke dag je handen uit de mouwen steken in de buitenlucht? Kies dan voor een baan bij onze afdeling Openbare Werken. Hier kun je rekenen op afwisselend werk bij onze stadsreiniging, groenvoorziening of technische dienst.

Ontdek onze functies bij de buitendienst

Bij onze buitendienst kun je verschillende kanten op. Zo onderhoud je als medewerker in de groenvoorziening de plantsoenen en parken in Zevenaar en de omliggende dorpen. Of beheer je vanuit onze reinigingsdienst de milieustraten, zorg je dat het huisafval op tijd wordt opgehaald en houd je de straten schoon. Of wat dacht je van een baan bij onze technische dienst, waarbij je de riolering en afvalwagens onderhoudt? Eén ding is zeker als je onze nieuwe collega wordt: de inwoners van de gemeente Zevenaar zijn blij dat jij er bent!

Afwisseling en goede arbeidsvoorwaarden

Ga je bij ons aan de slag? Dan zorgen we voor afwisseling in je werkzaamheden. Bij onze groenvoorziening onderhoud je onder meer de bomen, plantvakken en straten. En bij de reinigingsdienst werk je zowel op als achter de wagen. Om fit te blijven in je werk, krijg je goede arbeidsvoorwaarden. Denk aan een bedrag voor extra vrije dagen, opleidingen of een nieuwe fiets.

Honkvast team

Veel van onze collega’s werken al jaren met plezier op de afdeling Openbare Werken. Hoe dat komt? Ze gaan er als team écht samen voor en er is veel gezelligheid onderling. Ook hebben we een personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes organiseert. Benieuwd naar de ervaringen van je toekomstige collega’s? Lees het verhaal van Mathijs, voorman in de groenvoorziening, of van Marcel, coördinator bij de reinigingsdienst.


 

 

 

 

 

Zelf ontdekken hoe mooi een baan bij de buitendienst van onze gemeente is?

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen