Bedrijfsvoering

Werk sámen aan een gestroomlijnde gemeente

 

Werk sámen aan een gestroomlijnde gemeente

Impact maken voor de inwoners en ondernemers van Zevenaar? Dat doe je ongetwijfeld als professional in HR, communicatie, juridische zaken, openbare orde en veiligheid of management- en bestuursondersteuning. Waarvan je verzekerd bent bij al die disciplines: je krijgt veel mee van de uitdagende vraagstukken die spelen binnen de héle gemeente. En we kunnen je alvast verklappen … Dat zijn er nogal wat! 

De passende rol voor jou

Binnen de afdeling Bedrijfsvoering helpen we ons management en onze collega’s bij een mooie taak: zorgen dat het in Zevenaar fijn wonen, werken en recreëren is én blijft. Je staat dus midden in de organisatie. Kun je je voorstellen hoeveel voldoening dat geeft? Daarbij kun je in verschillende rollen aan de slag, want we initiëren, adviseren, faciliteren en controleren. Die diversiteit zorgt voor een prettige dynamiek.

Ontwikkeling voorop

Hoe zorgen we dat onze medewerkers fit blijven? Welke informatie is belangrijk voor de inwoners over bijvoorbeeld de Fashion Outlet Zevenaar of duurzame nieuwbouwprojecten? En hoe gaan we om met de Wet open overheid en de Omgevingswet? Het is slechts een kleine greep uit de vraagstukken waarmee je aan de slag gaat binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Daarnaast zijn thema’s als werken bij onze gemeente, de veiligheid vergroten en het behandelen van bezwaar en beroep onderwerpen waar we veel mee bezig zijn. Kortom: binnen onze middelgrote gemeente gebeurt altijd iets. 

 

“De enorme diversiteit aan processen maakt mijn werk uitdagend” 

Ronald werkt als Adviseur informatiebeveiliging en privacy. Lees zijn verhaal ›

 
 

Je doet het écht samen

Wat je vast opvalt als je onze afdeling binnenstapt? De open sfeer en verbinding tussen collega’s. Je werkt écht met hen samen aan vraagstukken. Dit merk je trouwens ook in het contact met collega’s uit het fysiek en sociaal domein. Daarnaast kun je altijd binnenstappen bij ons bestuur en management. Bovendien komen we regelmatig bij elkaar om kennis te delen en verzorgen we trainingen binnen onze Zevenaar Academie. Zo kun jij je breed ontwikkelen als professional.


 

 

 

 

 

Wil jij...

impact maken voor de inwoners en ondernemers van de gemeente Zevenaar?

jezelf breed ontwikkelen door mee te denken over de meest uiteenlopende bedrijfsvoeringsvraagstukken?

aan de slag in een inspirerende omgeving waar samenwerkingen en ontmoetingen altijd centraal staan?
 

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen