Jouw ontwikkeling staat voorop

 

Jouw ontwikkeling staat voorop

Trainingen en cursussen via onze Zevenaar Academie. Begeleiding door ervaren collega’s. En inspirerende ontmoetingen met collega’s. Of je nu aan de start van je loopbaan staat of je sporen op het gebied van werk al hebt verdiend: de gemeente Zevenaar biedt je een prikkelende omgeving om jezelf te ontwikkelen. Zodat je nu én in de toekomst bijdraagt aan een gemeente waar het prettig wonen, werken en recreëren is.

Onze trots: de Zevenaar Academie

Via onze Zevenaar Academie volg je klassikale en digitale trainingen die zijn gericht op basisvaardigheden, maar ook op jouw vakgerichte en persoonlijke ontwikkeling. Denk aan onderwerpen als integriteit, informatieveiligheid en werken met de Omgevingswet. Of bestuursrecht voor dummies, creatief denken en heldere brieven schrijven. Een aantal collega’s verzorgt als trainer opleidingen binnen de Zevenaar Academie. Vind jij het ook leuk om als interne trainer je collega’s wat te leren? Pak vooral je kans! Inspirerend toch, om samen te komen en kennis te delen met elkaar?

Een ervaren collega helpt je op weg

Ga je bij ons aan de slag als junior of trainee? Dan begrijpen we dat het best even tijd kost om onze gemeente en de complexe processen te leren kennen. Daarom word je vanaf dag één begeleid door een ervaren collega. Bij deze collega kun je altijd terecht om te overleggen. Of als je gewoon even een luisterend oor nodig hebt.

Opleidingen en ontwikkelgesprekken

Naast de trainingen binnen de Zevenaar Academie en eventuele coaching on the job is er opleidingsbudget om individueel, met je team of met je afdeling externe opleidingen te volgen. Bovendien kun je bij ons rekenen op een jaarlijks POWER-gesprek waarin je jouw ontwikkelwensen bespreekt.

 

 

 

 

Benieuwd of we een baan voor jou hebben?

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen